Het ontstaan van DART

Having Airsoft-Fun since 2005

Death Aces Recon Team (DART) ontstond in het najaar van 2005 in de schoot van een vriendengroep uit Oosterzele, nabij Gent. Binnen de kortste keren had de hele bende de airsoft-koorts te pakken en gingen alle gesprekken over AEG's, FPS, CQB, en andere, voor vriendinnen, ouders en kennissen, vreemd klinkende termen. Het leverde ons een heleboel meewarrige blikken op, gewoonlijk gevolgd door een "Het zal wel overgaan...".

Het ging niet over, wel integendeel. Meer dan 10 jaar later is DART nog steeds actief. Op elke skirm waar we komen, proberen we de sfeer erin te houden en te tonen dat het ons vooral om de fun gaat. Dat we dat combineren met een voorliefde voor Milsim mag misschien vreemd klinken, maar geloof ons, het is perfect te combineren.

Doordat we als vriendengroep zijn begonnen, zijn we een niet-wervende club gebleven, dus voor een lidmaatschap kan je bij ons niet terecht. Maar je bent altijd welkom om 'een klapke te doen'. Wij helpen iedereen die het goed voorheeft met onze geliefde hobby graag vooruit. Als je snel contact met ons zoekt kan je altijd het contactformulier op de website gebruiken.

History of DART

Death Aces Recon Team (DART) was founded in Oosterzele (Belgium) in 2005 by some new airsoft enthusiasts. As 'noobs' we took our first steps in the exciting world of airsoft.
After more than 10 years, we are still a part of the airsoft community.

 

Throughout the years, we've developed a passion for milsim, and fun and fairplay are our key standards!

Since we started as a group of friends, we are a non-recruiting airsoft team. Nevertheless, we are willing to help anybody who is new in our sport. You can always contact us, just use the contact form on the website.