Links

AIRSOFT FOR ALL

 

Een aantal teams uit airsoftland hebben de koppen bij elkaar
gestoken en besloten een nieuwe VZW op te richten om airsoft
skirms te organiseren. Eerst en vooral werden 5 kernprincipes
vastgelegd waarop de VZW steunt:
1) Door en voor airsofters
2) Zo goedkoop mogelijk
3) Samen staan we sterk
4) Veilig en volledig in regel met de wetgeving en het AAB Charter
5) Plezier hebben primeert (na veiligheid)

De VZW werd in alle stilte opgericht en er werd ook gewerkt aan de bouw van een airsofttempel in het Vlaamse land. De VZW is op vandaag samengesteld uit 5 teams die, de één al meer dan de andere, hun sporen hebben verdiend in de airsoft gemeenschap. Die 5 teams houden vooral dezelfde basisprincipes hoog in het vaandel en zijn bereid tijd en moeite te investeren in het organiseren van events voor elke airsofter. Deze teams zijn 3Triple7, Aircav, Airsoft Antwerpen, Airsoft Brugge en DART. De skirms zelf zullen onder 1 noemer, Airsoft For All, georganiseerd en aangekondigd worden.


http://www.a4a.be

AIRSOFT ALLIANTIE BELGIË

 

Airsoft is een wat omstreden sport, en daarom is het aan te raden een nationaal ondersteunend orgaan te hebben. Om die reden steunt DART Airsoft Alliantie Belgie. Airsoft Alliantie België vzw, kortweg AAB, werd opgericht in 2004 als vzw met als hoofddoel om airsoft legaal te houden in België. Tevens is het de bedoeling van AAB om een overkoepelende organisatie te zijn voor iedereen die iets met airsoft te maken heeft.

 

http://www.airsoftalliantiebelgie.be/

AIRSOFT BRUGGE

 

Dit forum, van een van vlaanderens oudste airsoftteams, is het voornaamste airsoftforum van Vlaanderen en Nederland. Deze community is the place to be voor alle vragen, mededelingen, foto's en skirmaankondigingen.

 

http://forum.airsoftbrugge.be

AIRSOFT UNITED - 6mm FUN

De nieuwe website met informatie over komende events/skirms, organisaties, teams, airsoftshops,...

Airsofters, verenigt U!!!

http://airsoftunited.be